Σκάκι - Μαθήματα 2023-2024

Από το 1924 ο Α.Ο Νέοι Βύρωνος έχει καλλιεργήσει δεκάδες αθλήματα περιλαμβανομένων των πνευματικών. Μόλις το 2018 όμως διαπιστώσαμε την ανάγκη του Βύρωνα για ποιοτική ενασχόληση με το σκάκι και έτσι δημιουργήσαμε το μόνο αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τμήμα στον Βύρωνα και στην ευρύτερη περιοχή.

Από την αρχή στελεχώθηκε με ανθρώπους που εκτός από πρωταθλητές καταφέρνουν να είναι εξαιρετικοί δάσκαλοι, αγαπούν τα παιδιά και γνωρίζουν τους σύγχρονους τρόπους μετάδοσης της γνώσης.

Συνεχίζουμε και την φετινή σεζόν 2023-2024, να τιμούμε την εμπιστοσύνη αθλητών και γονέων και σας καλούμε να έρθετε να γνωρίσετε εμάς και το άθλημα που αποτελεί εξαιρετικό εφόδιο ζωής για κάθε παιδί ή ενήλικο.

Προπονητές της ομάδας είναι η καταξιωμένη Μαρία Πετσετίδη (προπονήτρια στην Παγκόσμια Σκακιστική Ομοσπονδία και διαιτήτρια σε διεθνή και εθνικά τουρνουά) και ο Στάθης Γαζής, μετρ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σκακιού, μετρ και προπονητής της Παγκόσμιας Σκακιστικής Ομοσπονδίας (FIDE master and FIDE instruct).

Τα μαθήματα 2023-2024

Τα μαθήματα φέτος θα ξεκινήσουν στις 20 Σεπτεμβρίου και είναι οργανωμένα σε τμήματα 6 κατηγοριών δυναμικότητας και ηλικίας. Η ηλικία που μπορεί κάποιος να ξεκινήσει το σκάκι είναι από 4,5 ετών και χωρίς όριο προς τα πάνω, αναλόγως πάντοτε της πνευματικής κατάστασης του αθλητή.

Στη διάρκεια της χρονιάς, ο σύλλογος διοργανώνει εσωτερικά αλλά και Open τουρνουά , συμμετέχει στις επίσημες διοργανώσεις της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας, το πρωτάθλημα, κύπελλα διασυλλογικών διοργανώσεων και άλλες διοργανώσεις, προκειμένου οι αθλητές να αγωνίζονται τόσο ατομικά όσο και ομαδικά και να κατακτούν κορυφές εμπειρίας! Επιπλέον, εκτός από τα μαθήματα και τους αγώνες, δίνεται η δυνατότητα στους αθλητές, για μελέτη και φιλικές παρτίδες.

Τα μαθήματα διεξάγονται στην οδό Ταύρου 4, στον Βύρωνα, στον πρώτο όροφο (δίπλα στο 12ο Νηπιαγωγείο Βύρωνα – Παράρτημα), απογεύματα κάθε Τρίτης ως και Παρασκευής.

Στον ίδιο χώρο διεξάγονται και οι εντός έδρας αγώνες και τα τουρνουά που διοργανώνουμε.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε επικοινωνώντας με τους υπευθύνους του τμήματος  κκ Χρήστο Χατζηαντωνίου και Παναγιώτη Τούση

Στοιχεία επικοινωνίας  T1. 21 1117 1951, T2. 6930 144 144  Παναγιώτης Τούσης, Τ3. 693 6092 656  Χατζηαντωνίου Χρήστος

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: chess@neoivironos.gr

[τα μαθήματα και οι αγώνες δεν  γίνονται στην έδρα του ομίλου, αλλά στην Ταύρου 4]

Η έδρα του ομίλου, είναι στην οδό: Ερυθραίας 32, Βύρωνας 162 31, εντός του σχολικού συγκροτήματος Αγίας Τριάδας, Βύρωνος. Είσοδος από το 3ο Δημοτικό σχολείο .

Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσουμε μαζί σας περί των μαθημάτων, παρακαλούμε αφήστε το όνομα και το τηλέφωνό σας στην παρακάτω φόρμα.

  Αθλητικός Όμιλος Νέοι Βύρωνος

  Αγώνες Σκακιού 26 Νοεμβρίου – Αποτελέσματα για τις Ομάδες μας

  Σήμερα, 26 Νοεμβρίου 2023, τα τμήματα σκακιού του συλλόγου μας αντιμετώπισαν διάφορες προκλήσεις στους αγώνες τους. Ας ρίξουμε μια ματιά στα αποτελέσματα: Συγχαρητήρια σε όλα τα τμήματα για τις προσπάθειές […]

  Περισσότερα...
  ΕΣΣΝΑ

  Αγώνες Σκακιού 12 Νοεμβρίου – Αποτελέσματα για τις Ομάδες μας

  Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023, οι ομάδες σκακιού Κ08, Κ12, Κ16 και οι ενήλικές μας, συμμετείχαν σε σκακιστικούς αγώνες γεμάτους προκλήσεις και ευκαιρίες για ανάπτυξη. Τα αποτελέσματα των αγώνων ήταν […]

  Περισσότερα...