Σκάκι

Από το 1924 ο Α.Ο Νέοι Βύρωνος έχει καλλιεργήσει δεκάδες αθλήματα περιλαμβανομένων των πνευματικών. Μόλις το 2018 όμως διαπιστώσαμε την ανάγκη του Βύρωνα για ποιοτική ενασχόληση με το σκάκι και έτσι δημιουργήσαμε το μόνο αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τμήμα στον Βύρωνα και στην ευρύτερη περιοχή. 

Από την αρχή στελεχώθηκε με ανθρώπους που εκτός από πρωταθλητές καταφέρνουν να είναι εξαιρετικοί δάσκαλοι, αγαπούν τα παιδιά και γνωρίζουν τους σύγχρονους τρόπους μετάδοσης της γνώσης. Έτσι, όταν οι περιορισμοί της πολιτείας επέβαλλαν το κλείσιμο των σκακιστικών αιθουσών, το σκακιστικό μας τμήμα ήταν από τα λίγα στην Ελλάδα που αξιοποίησε τη σύγχρονη τεχνολογία για να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργου του.

Συνεχίζουμε και φέτος να τιμούμε την εμπιστοσύνη αθλητών και γονέων και σας καλούμε να έρθετε να γνωρίσετε εμάς και το άθλημα που αποτελεί εξαιρετικό εφόδιο για κάθε παιδί ή ενήλικο.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε επικοινωνώντας με τους υπεύθυνους του τμήματος  κκ Χρήστο Χαντζηαντωνίου και Παναγιώτη Τούση

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά στην οδό Ταύρου 4, 1ος όροφος, Βύρωνας.