Χορηγίες

Αθλητικός Όμιλος Νέοι Βύρωνος

 

Ο Αθλητικός Όμιλος Νέοι Βύρωνος είναι ένα από τα ιστορικότερα αθλητικά σωματεία της χώρας. Ιδρυθέν το έτος 1924, αποτελεί έκτοτε σημείο αναφοράς στον Βύρωνα. Ταυτόχρονα, τυγχάνει ιδρυτικό μέλος πολυάριθμων Ομοσπονδιών και Ενώσεων και έχει λάβει την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, με πολλές επιτυχίες διαχρονικά σε όλα τα αθλήματα που καλλιεργεί, δηλαδή καλαθοσφαίριση, πετοσφαίριση, σκάκι και μόλις πρόσφατα ράγκμπι λιγκ. 

Ιδιαίτερα σημαντική για την επίτευξη των παραπάνω στόχων είναι η συμβολή χορηγών που θα στηρίξουν έμπρακτα την παραπάνω προσπάθεια, ώστε να καλυφθεί το κόστος του αθλητικού υλικού και των εμφανίσεων των ομάδων, όπως επίσης και κόστη για τα οδοιπορικά μετακινήσεων των παικτών.

Για την προβολή χορηγών το σωματείο μας προσφέρει:

1. Λογότυπο του χορηγού στις επίσημες εμφανίσεις των γυναικείων ή ανδρικών τμημάτων και των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής των Νέων Βύρωνος (Φανέλα μπροστινή ή πίσω όψη 15cm X10cm, Φανέλα μανίκι 5cm Χ 3cm)

2. Τοποθέτηση διαφημιστικής πινακίδας στο γήπεδο τέλεσης εντός έδρας αγώνα & τουρνουά (Διάσταση 2m X 1m)

3. Τοποθέτηση διαφημιστικής πινακίδας στο κλειστό γήπεδο προπόνησης των τμημάτων υποδομής του σωματείου μας (Διάσταση 2m X 1m).

4. Λογότυπο του χορηγού στις προπονητικές εμφανίσεις πρόκρισης στις τελικές φάσεις, των γυναικείων ή ανδρικών τμημάτων ή των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής των Νέων Βύρωνος (Φανέλα μπροστινή όψη 15cm X 10cm)

5. Προβολή στην επίσημη ιστοσελίδα των Νέων Βύρωνος και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Youtube, Instagram, Accounts με συνολικά 4000 θιασώτες του σωματείου)

6. Αναφορά και ευχαριστίες χορηγού στις συγκεντρώσεις του συλλόγου (αγωνιστικών τμημάτων, γονέων, εσπερίδες, κοπή πίτας)

7. Προωθητικές ενέργειες του χορηγού στο γήπεδο

8. Εμφάνιση χορηγού σε media, όπου εμφανίζονται φωτογραφίες των ομάδων μας

9. Προβολή χορηγού στο Ημερολόγιο και στην κάρτα μέλους του συλλόγου.

Σας καλούμε λοιπόν, να στηρίξετε το έργο του σωματείου, συμμετέχοντας ενεργά στην οικονομική ενίσχυση των τμημάτων μας, ώστε όλοι μαζί, κατακτώντας τους στόχους μας να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο και να δώσουμε ελπίδα και δύναμη σε όλους τους αθλητές που συμμετέχουν στα αγωνιστικά τμήματα του Αθλητικού Ομίλου Νέοι Βύρωνος. 

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.