Σκάκι – Νέα και Αποτελέσματα 2023

Αγαπητά μέλη και φίλοι του ΑΟ Νέοι Βύρωνος.

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα σημαντικά μας σκακιστικά γεγονότα για το 2023, και θα θέλαμε να μοιραστούμε τα τελευταία αποτελέσματα με όλη την κοινότητα.

Στο Κύπελλο Δρεπανιώτη, παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε με έναν αγώνα λιγότερο και τις απώλειες λόγω υποχρεώσεων στις πρώτες σκακιέρες, η ομάδα μας κατάφερε να τερματίσει στην 36η θέση αποκομίζοντας πολλές εμπειρίες και ευκαιρίες βελτίωσης. Ενδιαφέρον παρουσίασε επίσης η εξαιρετική απόδοση των ομάδων μας Κ16, Κ12 και Κ08, οι οποίες τερμάτισαν στις 14η, 12η και 4η θέση αντίστοιχα παρέχοντάς μας συγκινήσεις και ελπίδα για το μέλλον.

Σημαντική στιγμή αποτέλεσε το χριστουγεννιάτικο τουρνουά για τους μικρούς μας φίλους στην έδρα μας. Οι νεαροί σκακιστές μας αντιμετώπισαν την πρόκληση παίζοντας 5 παρτίδες το καθένα. Στο τέλος, ανταμείφθηκαν με χρυσά μετάλλια, κύπελλα για τον πρώτο τους τουρνουά, και συμβολικά χριστουγεννιάτικα δώρα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες για το πάθος, την αφοσίωση και τις σκακιστικές τους ικανότητες. Ευχαριστούμε επίσης όλους τους γονείς και τους υποστηρικτές για τον ενθουσιασμό και τη στήριξή τους.

Είμαστε υπερήφανοι για τη σκακιστική μας κοινότητα και ανυπομονούμε για τα επόμενα σκακιστικά ταξίδια μας!

Τα μαθήματα θα συνεχιστούν και αυτή την εβδομάδα ενώ μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων θα ξεκινήσουμε πάλι τις προπονήσεις από τις 10 Ιανουαρίου.