Σκάκι - Μαθήματα 2022-2023

Από το 1924 ο Α.Ο Νέοι Βύρωνος έχει καλλιεργήσει δεκάδες αθλήματα περιλαμβανομένων των πνευματικών. Μόλις το 2018 όμως διαπιστώσαμε την ανάγκη του Βύρωνα για ποιοτική ενασχόληση με το σκάκι και έτσι δημιουργήσαμε το μόνο αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τμήμα στον Βύρωνα και στην ευρύτερη περιοχή.

Από την αρχή στελεχώθηκε με ανθρώπους που εκτός από πρωταθλητές καταφέρνουν να είναι εξαιρετικοί δάσκαλοι, αγαπούν τα παιδιά και γνωρίζουν τους σύγχρονους τρόπους μετάδοσης της γνώσης. Έτσι, όταν οι περιορισμοί της πολιτείας επέβαλλαν το κλείσιμο των σκακιστικών αιθουσών, το σκακιστικό μας τμήμα ήταν από τα λίγα στην Ελλάδα που αξιοποίησε τη σύγχρονη τεχνολογία για να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργου του.

Συνεχίζουμε και φέτος να τιμούμε την εμπιστοσύνη αθλητών και γονέων και σας καλούμε να έρθετε να γνωρίσετε εμάς και το άθλημα που αποτελεί εξαιρετικό εφόδιο για κάθε παιδί ή ενήλικο.

Προπονητές της ομάδας είναι η καταξιωμένη Μαρία Πετσετίδη (προπονήτρια στην Παγκόσμια Σκακιστική Ομοσπονδία και διαιτήτρια σε διεθνή και εθνικά τουρνουά) και ο Στάθης Γαζής, μετρ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σκακιού, μετρ και προπονητής της Παγκόσμιας Σκακιστικής Ομοσπονδίας (FIDE master and FIDE instruct).

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε επικοινωνώντας με τους υπευθύνους του τμήματος  κκ Χρήστο Χατζηαντωνίου και Παναγιώτη Τούση

Στοιχεία επικοινωνίας  T1. 21 1117 1951, T2. 6930 144 144  Παναγιώτης Τούσης, Τ3. 693 6092 656  Χατζηαντωνίου Χρήστος 

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: info@neoivironos.gr και chess@neoivironos.gr

Τα μαθήματα (και οι αγώνες) διεξάγονται στην οδό Ταύρου 4, στον Βύρωνα, στον πρώτο όροφο (δίπλα στο 12ο Νηπιαγωγείο Βύρωνα – Παράρτημα).

Η έδρα του ομίλου, είναι στην οδό: Ερυθραίας 32, Βύρωνας 162 31, εντός του σχολικού συγκροτήματος Αγίας Τριάδας, Βύρωνος. Είσοδος από το 3ο Δημοτικό σχολείο (τα μαθήματα δεν  γίνονται στην έδρα του ομίλου, αλλά στην Ταύρου 4).

Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσουμε μαζί σας περί των μαθημάτων, παρακαλούμε αφήστε το όνομα και το τηλέφωνό σας στην παρακάτω φόρμα. (Φέτος λειτουργήσουν και νέα τμήματα τόσο την Τετάρτη, όσο και την Πέμπτη)

Νέα διαιτησίας

Είναι μεγάλη χαρά να ανακοινώνουμε την εξαιρετική επιτυχία των αθλητών μας στο σεμινάριο διαιτησίας που διεξήχθη πρόσφατα (1-3/3/2024). Οι αθλητές...

Διαβάστε περισσότερ