Αγώνες Σκακιού 19 Νοεμβρίου – Αποτελέσματα για τις Ομάδες μας

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023, οι ομάδες σκακιού Κ08, Κ12, Κ16 και οι ενήλικές μας, συμμετείχαν σε σκακιστικούς αγώνες γεμάτους προκλήσεις και ευκαιρίες για ανάπτυξη. Τα αποτελέσματα των αγώνων ήταν τα εξής:

  • Ομάδα Κ08: Η ομάδα μας κατάφερε να επικρατήσει απέναντι στην ομάδα ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ, κερδίζοντας τον αγώνα με σκορ 1-2 και συγκεντρώνοντας πολύτιμους βαθμούς για την ομάδα.
  • Ομάδα Κ12: Παρά την αντίσταση της ομάδας μας, η ομάδα του ΑΓΣ Πρωτοπόρος, επικράτησε σε έναν δύσκολο αγώνα με 3 : 1. Είναι μια ευκαιρία για βελτίωση.
  • Ομάδα Κ16: Η ομάδα μας Κ16 ήρθε ισοπαλία στον αγώνα απέναντι στην ομάδα ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, φέρνοντας πολύτιμους βαθμούς και αναδικνύοντας ευκαιρίες για μάθηση.
  • Ομάδα Δρεπανιώτη: Η ομάδα μας επικράτησε σε όλες τις σκακιέρες απέναντι στην Β ομάδα της Ηλιούπολης. Η νίκη ήρθε παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε με τη σύνθεση της ομάδας μας. Για να συμπληρώσουμε το αγωνιστικό μας ρόστερ, αποφασίσαμε να συμπεριλάβουμε παικτές από τις ομάδες των ανηλίκων μας.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, είμαστε περήφανοι για την αφοσίωση και την προσπάθεια όλων των παικτών μας.

Το σκάκι διδάσκει μαθήματα αντοχής και διαχείρισης της νίκης και της ήττας. Οι αγώνες της Κυριακής 19 Νοεμβρίου, αποτελούν τη συνέχεια μιας συναρπαστικής σκακιστικής σεζόν.

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σκληρά και να προετοιμαζόμαστε για τους επόμενους αγώνες. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και την πίστη σας στην ομάδα μας.