Αγώνες Σκακιού 12 Νοεμβρίου – Αποτελέσματα για τις Ομάδες μας

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023, οι ομάδες σκακιού Κ08, Κ12, Κ16 και οι ενήλικές μας, συμμετείχαν σε σκακιστικούς αγώνες γεμάτους προκλήσεις και ευκαιρίες για ανάπτυξη. Τα αποτελέσματα των αγώνων ήταν τα εξής:

  • Ομάδα Κ08: Η ομάδα μας κατάφερε να επικρατήσει απέναντι στην ομάδα του ΑΟ Απόλλων Βριλισσίων, κερδίζοντας τον αγώνα με 2 : 1 και συγκεντρώνοντας πολύτιμους βαθμούς .
  • Ομάδα Κ12: Παρά την αντίσταση της αντίπαλης ομάδας Φ.Ο Ελληνικού, η ομάδα μας επικράτησε σε έναν δύσκολο αγώνα με 3 : 1. Να σημειώσουμε πως η τέταρτη σκακιέρα του Ελληνικού ήταν άδεια αυτή την Κυριακή λόγω ασθένειας. Είναι μια ευκαιρία για χαρά και έμπνευση για δουλειά.
  • Ομάδα Κ16: Η ομάδα μας Κ16 έχασε τον αγώνα απέναντι στην ομάδα του Αιγάλεω, αναδικνείοντας ευκαιρίες για μάθηση και βελτίωση.
  • Ομάδα Δρεπανιώτη: Η ομάδα μας ηττήθηκε από την ομάδα της Καλλιθέας με σκόρ 1-5. Η ήττα μας οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, μεταξύ των οποίων και απουσίες από τις δυνατές μας σκακιέρες. Για να συμπληρώσουμε το αγωνιστικό μας ρόστερ, αποφασίσαμε να συμπεριλάβουμε παικτές από τις ομάδες των ανηλίκων μας.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, είμαστε περήφανοι για την αφοσίωση και την προσπάθεια όλων των παικτών μας.

Το σκάκι διδάσκει μαθήματα αντοχής και διαχείρισης της νίκης και της ήττας. Οι αγώνες της Κυριακής 12 Νοεμβρίου, αποτελούν τη συνέχεια μιας συναρπαστικής σκακιστικής σεζόν.

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σκληρά και να προετοιμαζόμαστε για τους επόμενους αγώνες. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και την πίστη σας στην ομάδα μας.