Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΣΟ ΣΤΡ. ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΑΟ ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ 4:2 (Δρεπανιώτης)

3 Δεκεμβρίου, 2023 @ 10:30 πμ - 2:00 μμ

ΕΣΣΝΑ

Σήμερα πραγματοποιήθηκε ένας αγώνας σκακιού για το Κύπελλο Δρεπανιώτη, στον οποίο η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα ΣΟ ΣΤΡ. ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ στην Κηφισιά. Παρά την προσπάθεια και την αφοσίωση των παικτών μας, η ομάδα μας υπέστη ήττα με σκορ 4:2.

Στην πρώτη σκακιέρα, ο Μάχντι αντιμετώπισε έναν ισχυρό αντίπαλο που επικράτησε με την εμπειρία του. Στη δεύτερη σκακιέρα, η Ευαγγελία αντιμετώπισε δυσκολίες με μια απώλεια αλόγου και υπέκυψε στον αντίπαλό της. Στην τρίτη σκακιέρα, ο Νίκος είχε τον έλεγχο για τη μεγαλύτερη διάρκεια της παρτίδας και κατάφερε να εξασφαλίσει ισοπαλία στο φινάλε.

Στην τέταρτη σκακιέρα, ο μικρός Δημήτρης προσπάθησε αλλά αντιμετώπισε δυσκολίες και ηττήθηκε. Ο Orfeas, στην πέμπτη σκακιέρα, κατάφερε έξυπνα να αποσπάσει ισοπαλία κατά τη διάρκεια της άμυνάς του. Τέλος, στην έκτη σκακιέρα, ο Έκτωρας κατέκτησε τη νίκη απέναντι στον αντίπαλό του.

Παρά τα αποτελέσματα, είμαστε υπερήφανοι για την αγωνιστική μας προσπάθεια και το πνεύμα ομαδικότητας. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για την αφοσίωσή τους και τον αγώνα τους στον σκακιστικό αγώνα.

Συνεχίζουμε να προπονούμαστε και να βελτιώνουμε τις ικανότητές μας για τις επόμενες προκλήσεις. Ευχαριστούμε όλους τους φίλους και τους οπαδούς μας για τη στήριξή τους.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
3 Δεκεμβρίου, 2023
Ώρα:
10:30 πμ - 2:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, ,
Ιστότοπος:
https://chess-results.com/tnr841695.aspx?lan=1&art=2&rd=5

Χώρος Διεξαγωγής

ΣΟ Στρατηγική Υπεροχή Κηφισιάς
Πίττα και Σπύρου Λούη
Νέα Ερυθραία, Αττική 14671