Ο «Α.Ο. ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ» σας προσκαλεί στα τμήματα χορωδίας!

Ο «Α.Ο. ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ» σας προσκαλεί στα τμήματα χορωδίας που δημιουργεί σε συνεργασία με τον διεθνούς φήμης συνθέτη, μαέστρο και σολίστ «ΜΙΡΑΝ ΤΣΑΛΙΚΙΑΝ».

Ο κ. Τσαλικιάν πρόκειται να διδάξει αφιλοκερδώς στα τμήματα χορωδίας και ο σύλλογός μας να προσφέρει δωρεάν τα υπόλοιπα έξοδα, προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία σε όλους και όλες να συμμετέχουν σ’ αυτό το πολιτιστικό γεγονός.

Οι δύο πρώτες πρόβες θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία του Σκακιού Ταύρου 4 στο Βύρωνα ως εξής:

Σάββατο 9/3 ώρα 17.00
Σάββατο 16/3 ώρα 17.00
Η πρώτη εμφάνιση της χορωδίας μας θα πραγματοποιηθεί στην Πρεσβεία της Κύπρου την Τετάρτη 20 Μαρτίου και ώρα 18:30 στο πλαίσιο εκδήλωσης παρουσίασης βιβλίου όπου η χορωδία μας θα ερμηνεύσει τραγούδια με την ορχήστρα του κ. Μιράν Τσαλικιάν.
Απευθύνουμε λοιπόν κάλεσμα σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας να συμμετέχουν στην παραπάνω εκδήλωση καθώς και στα τμήματα χορωδίας ξεκινώντας αυτό το Σάββατο 9 Μαρτίου και ώρα 17.00 Ταύρου 4 (γραφεία σκακιού). Την ίδια ημέρα θα λάβετε πληροφορίες για το ακριβές πρόγραμμα.


Σε περίπτωση που επιθυμείτε να συμμετέχετε, επιβεβαιώστε την συμμετοχή σας καθώς και τα στοιχεία σας στο e mail communication@neoivironos.gr


Λίγα λόγια για τον Μιράν!