Ο Βαγγέλης Ζαρκαλής νέος προπονήτης στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ!

Σημαντικές αλλαγές στην ανδρική μας ομάδα.

Προς τιμή του, ο κος Μάκης Αρέτας μας ειδοποίησε εγκαίρως για την αδυναμία του να συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας που οδήγησε τον πρώτο γκρουπ δυναμικότητας της Β’ Εθνικής, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να βρούμε τον κατάλληλο προπονητή που θα μπορέσει να καθοδηγήσει ένα κράμα έμπειρων και πολύ νέων αθλητών.

Ανακοινώνουμε με χαρά την ένταξη στην οικογένειά μας -στην οποία παραμένει πάντα μέλος ο Μάκης – του κυρίου Βαγγέλη Ζαρκαλή, ο οποίος ανέλαβε ήδη τα ινία της ανδρικής επιτυγχάνοντας μάλιστα νίκη στον πρώτο αγώνα μας στο πρώτο γκρουπ.

Λίγα λόγια για τον Βαγγέλη Ζαρκαλή.
Πριν τον κερδίσει η προπονητική, ο Βαγγέλης ήταν αθλητής των ομάδων Αναγέννηση Άρτας, Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων, Α.Ο. Ταταύλα. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα εκτός Αθηνών, έχοντας ως πρότυπο και πλέον εγκάρδιο φίλο τον προπονητή Δημήτρη Αντωνιάδη, σε πολλές ομάδες ανδρών και γυναικών της δυτικής Ελλάδος όπως ΑΓΣ και ΓΑΣ Ιωαννίνων, Διαγόρας και Αναγέννηση Άρτας, ΑΟ και ΓΕ Αγρινίου. Στη συνέχεια ήρθε στην Αθήνα για να συνεργαστεί με τις ΑΕΚ, Ηλυσιακός, Φιλία Ηλιούπολης, Έσπερος. Άρτεμις Κορυδαλλού, Ίωνες.

Έμφαση δίνει στην ανάπτυξη των αθλητών γι’ αυτό αναλάμβανε παράλληλα πολλά αναπτυξιακά τμήματα. Σε αμφότερα τα πεδία (πρώτες ομάδες και αναπτυξιακά τμήματα) έχει να επιδείξει εντυπωσιακά αποτελέσματα καθώς στην πλειονότητα των σεζόν έφτανε σε ανόδους σε εθνικές κατηγορίες φτάνοντας πολλάκις μέχρι και τη 2η κατηγορία του πανελληνίου, αλλά και σε τελικούς πανελληνίου με όλα τα αναπτυξιακά τμήματα (παίδες, εφήβους, κορασίδες, νεάνιδες). Πολλοί μάλιστα αθλητές του έπαιξαν στις εθνικές ομάδες. Προς επίρρωση του θερμού του ενδιαφέροντος και των ικανοτήτων του στην ανάπτυξη των αθλητών, οι ΕΟΠΕ, ΕΣΠΑΑΑ, ΕΣΠΕΔΑ τον εμπιστεύτηκαν στις εθνικές/επίλεκτες ομάδες τους.