Αγώνες Σκακιού – Προκλήσεις για τις Ομάδες μας

Την περασμένη Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023, οι ομάδες σκακιού Κ08, Κ12 και Κ16 συμμετείχαν σε σκακιστικούς αγώνες γεμάτους προκλήσεις και ευκαιρίες για ανάπτυξη. Τα αποτελέσματα των αγώνων ήταν τα εξής:

  • Ομάδα Κ08: Η ομάδα μας κατάφερε να επικρατήσει απέναντι στην ομάδα του Παπάγου, κερδίζοντας τον αγώνα με ½ : 2 και συγκεντρώνοντας πολύτιμους βαθμούς .
  • Ομάδα Κ12: Παρά την αφοσίωση των παικτών, η ομάδα μας δυστυχώς υποχώρησε σε έναν δύσκολο αγώνα απέναντι στην ομάδα της Καλλιθέας με 4 : 0. Είναι μια ευκαιρία για μάθηση και βελτίωση.
  • Ομάδα Κ16: Η ομάδα μας Κ16 κέρδισε τον αγώνα απέναντι στον ΣΟ Αγίου Θωμά με συνολικό σκορ 3 : 1, αναδεικνύοντας το ταλέντο και την προσπάθεια των παικτών μας.

Το σκάκι διδάσκει μαθήματα αντοχής και διαχείρισης της νίκης και της ήττας. Οι αγώνες της περασμένης Κυριακής αποτελούν μόνο την αρχή μιας συναρπαστικής σκακιστικής σεζόν.

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σκληρά και να προετοιμαζόμαστε για τους επόμενους αγώνες. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και την πίστη σας στην ομάδα μας.