AO Λεοντείου – ΑΟ Νέοι Βύρωνος (9ος γύρος)

Αθλητικός Όμιλος Νέοι Βύρωνος

Στον τελευταίο αγώνα για το πρωτάθλημα την περασμένη Κυριακή 9 Απριλίου 2023, η ομάδα μας έπαιξε με την κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος, τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ από τον οποίο ηττήθηκε με σκορ 7-1.

Συγχαρητήρια για τη συμμετοχή όλων των αθλητών της ομάδας μας στο πρωτάθλημα σκακιού στην τοπική κατηγορία Αττικής στον όμιλο Β1! Ακόμη και αν η ομάδα μας τελείωσε τελευταία στην τελική κατάταξη, αξίζει να τονίσουμε τη σημασία της συμμετοχής μας σε αυτό το αθλητικό γεγονός για πρώτη φορά τόσο στην ιστορία του σωματείου αλλά και για τους αθλητές μας μικρούς και μεγάλους.

Η συμμετοχή σε σκακιστικούς αγώνες είναι μια ευκαιρία για ανάπτυξη και βελτίωση των δεξιοτήτων μας στο σκάκι. Με την πείρα που αποκτήσαμε από το πρωτάθλημα, μπορούμε να βελτιώσουμε τις τεχνικές μας και να προετοιμαστούμε καλύτερα για τα επόμενα αθλητικά γεγονότα.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι οι περισσότεροι αθλητές μας σκακιού από 8-50 ετών, ξεκίνησαν από το μηδέν και χρειάστηκε κόπος και αφοσίωση για να βελτιωθούν στη σκακιέρα αλλά ακόμα και να προσαρμοστούν στις διαδικασίες ενός επίσημου πρωταθλήματος.

Μια τελευταία θέση στο πρωτάθλημα δείχνει πως η ομάδα δεν κατάφερε να κερδίσει πολλές από τις παρτίδες της ωστόσο αυτό δεν πρέπει να θεωρηθεί ως αποτυχία γι αυτή την τόσο νεανική ομάδα, αλλά ως μια ευκαιρία για βελτίωση στο μέλλον. Τα θετικά αποτελέσματα της συμμετοχής στους αγώνες, όπως η ανταλλαγή εμπειριών με τους αντιπάλους, η ανάπτυξη συνεργασίας ανάμεσα στους συμπαίχτες και η ανάλυση και εμβάθυνση στις στρατηγικές με τους προπονητές αποτελούν θεμέλια πάνω στα οποία χτίζεται ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον για τους αθλητές και τον όμιλο.

Αξίζει να συνεχίσουμε να προπονούμαστε και να συμμετέχουμε σε αγώνες σκακιού, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος τελικής κατάταξης.

Παρακάτω ο πίνακας αποτελεσμάτων του αγώνα μας για την τελευταία αγωνιστική όπως δίδονται από το chess-results

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ1-7ΑΟ ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ
1ΜΑΥΡΟΥΔΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ½-½ΒΕΡΓΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΦΡΑΙΜ
2ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ1-0ΤΟΥΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
3ΣΤΑΜΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ1-0ΤΟΥΣΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ
4ΓΑΛΑΓΚΟΥΣΗ ΑΝΤΩΝΙΟΣ1-0ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
5ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ1-0ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΗΔΥΛΗ ΑΝΝΑ
6ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ1-0Προβιας Γεωργιος
7ΒΕΤΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ1-0ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΣΟΦΙΑ
8ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ½-½ΤΟΥΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

Επιπλέον, μπορείτε να δείτε και τις συμμετοχές και αποδόσεις του κάθε αθλητή συγκεντρωτικά εδώ.

Ραντεβού στις επόμενες μικρές και μεγάλες διοργανώσεις για τις οποίες θα ενημερωθείτε στο site μας.