4/10/2021

1η αγωνιστική σε κύπελο και πρωτάθλημα βόλεϊ Ε.Σ.Π.Α.Α.Α.

Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική σε κύπελο και πρωτάθλημα βόλεϊ Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. για το Σύλλογό μας. Τόσο τα πολύ θετικά για το σύλλογό μας αποτελέσματα, όσο και η δυνατότητα να ξαναμπούμε να παίξουμε στο γήπεδο, μας γέμισαν αισιοδοξία για το μέλλον της ομάδας μας.

Πιο συγκεκριμένα στο Κύπελλο Γυναικών η ομάδα μας επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 2-3  του Α.Ο. Δεξαμενής Μεταμόρφωσης.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κοριτσιών Κ18 εκτός Συναγωνισμού 2 για την Α φάση των ομίλων, στο Β όμιλο όπου αγωνιζόμαστε η ομάδα μας κέρδισε στην έδρα μας 3-0 την Α.Ε. Γκράβας.

Το Σάββατο 2/10 η ομάδα των αγοριών αγωνίστηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 και επικράτησε με 3-0 σετ εκτός έδρας του Α.Σ. Σχολή Μωραΐτης.

Την Κυριακή 3/10 η ομάδα μας κατέγραψε τρεις νίκες. Η ομάδα των κοριτσιών Κ18 εκτός Συναγωνισμού 3 για την Α φάση των ομίλων, στο Γ όμιλο αγωνίστηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και επικράτησε με 3-0 σετ στην έδρα μας του ΑΣΠΕ «Θέτις» 5.

Η ομάδα των κοριτσιών Κ20 για την Α φάση των ομίλων, στο Β όμιλο αγωνίστηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και επικράτησε με 3-0 σετ εκτός έδρας του ΓΣ Απόλλων.

Τέλος η ομάδα των κοριτσιών Κ18 για την Α φάση των ομίλων, στο ΣΤ όμιλο αγωνίστηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και επικράτησε με 3-0 σετ εκτός έδρας της Ένωσης Βύρωνα.

Η απολύτως νικηφόρα 1η αγωνιστική για το βόλεϊ των Νέων Βύρωνος, είναι το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα για τη νέα χρονιά. Τόσο οι προπονητές μας όσο και η διοίκηση, συγχαίρουμε τους αθλητές και τις αθλήτριές μας και τους βεβαιώνουμε ότι θα σταθούμε πλάι τους στη δύσκολη προσπάθειά τους.