31/8/2020

Έναρξη χρονιάς 2020-2021

Μετά από το καλοκαιρινό διάλειμμα ξεκινάμε προπονήσεις και αγώνες, τηρώντας πάντα αυστηρά τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Οι εγγραφές νέων αθλητών…
…βόλεϊ θα γίνουν την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου μεταξύ 16:00-18:00,

…μπάσκετ θα ξεκινήσουν το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου,

…σκάκι θα ξεκινήσουν το Σάββατο 29 Αυγούστου.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν επίσης, οι προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων και των τμημάτων υποδομών. Θα ειδοποιηθούν οι γονείς για την ημέρα και την ώρα των προπονήσεων κάθε τμήματος.

Για να ξεκινήσουν όλοι οι αθλητές μας τις προπονήσεις πρέπει να ακολουθήσουν τις παρακάτω οδηγίες:

Η πρώτη προπόνησή τους να είναι 7 ημέρες μετά την επιστροφή τους από διακοπές.

Να εξεταστούν από ιατρό και να προσκομίσουν την αθλητική τους κάρτα υπογεγραμμένη και σφραγισμένη από τον ιατρό, όπως επίσης αυτή την Ιατρική Βεβαίωση και αυτό το Ιατρικό Ιστορικό.

Οι αθλητές μπορούν να εξεταστούν σε όποιον ιατρό (παθολόγο, καρδιολόγο, πνευμονολόγο ή συναφών παθολογικών ειδικοτήτων, παιδίατρο εάν είναι κάτω των 13 ετών, γενικό ιατρό) επιλέξουν. Για διευκόλυνση των αθλητών μας, εξασφαλίσαμε -εάν επιθυμούν- και φέτος ότι οι απαραίτητες εξετάσεις (+ η εξέταση COVID) να προσφερθούν από το ίδιο ιατρικό τιμ, στην ίδια τιμή (€10), στις εξής ημερομηνίες:

Τα αγωνιστικά τμήματα, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου

Τα υπόλοιπα τμήματα, τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου

Γονείς, προπονητές και όποιοι αθλητές δεν μπόρεσαν πριν, την Τρίτη 6 Οκτωβρίου
Οι αθλητές που έχουν βρεθεί θετικοί σε τεστ PCR Covid-19 ή είχαν ασθενήσει (ακόμη και με ήπια συμπτώματα βραχείας διάρκειας) τον τελευταίο μήνα πριν την έναρξη των προπονήσεων, θα πρέπει υποχρεωτικά να υποβληθούν σε εκτεταμένο κλινικό και εργαστηριακό καρδιολογικό έλεγχο. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ενημερωθεί το σωματείο (προπονητής ή γραμματεία) πριν την έναρξη των προπονήσεων.

Περεταίρω μέτρα: θα συνεχίσουμε να θερμομετρούμε τους αθλητές πριν την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο και θα γίνεται καταγραφή των αθλητών στο βιβλίο εισερχομένων–εξερχομένων. Η παρουσία γονέα, κηδεμόνα ή συνοδού κατά τη διάρκεια της προπόνησης εντός του αγωνιστικού χώρου απαγορεύεται. Η είσοδος στο γραφείο της γραμματείας θα επιτρέπεται για έναν μόνο γονέα με μάσκα.