8/2/2017

Σημαντικά παιχνίδια σε όλα τα τμήματα

Μετά τον χορό μας που μας έδωσε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να διασκεδάσουμε περνάμε χωρίς περαιτέρω ανάπαυλα στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Η φιλοσοφία του συλλόγου δεν δίνει έμφαση μόνο στον πρωταθλητισμό. Αναδεικνύει την προσπάθεια των αθλητών να γίνουν καλύτεροι ως άτομα και ως ομάδα. Στο πλαίσιο του αθλητικού πνεύματος όμως είναι και τα ντέρμπι, οι προκρίσεις και οι πρωτιές που είναι το αλατοπίπερο του κάθε πρωταθλήματος.

Τυχαίνει λοιπόν η εν λόγω προσπάθεια για πολλά τμήματά μας να οδηγεί σε ντέρμπι ανόδου και μεταλλίων τα οποία θα επιδιώξουμε να «πάρουμε» με όλες μας τις δυνάμεις. Όσο πλησιάζουμε προς την άνοιξη αυτά θα πληθαίνουν.

Μέσα σε 5 ημέρες, αρχής γενομένης αυτή την Παρασκευή, μετρήστε σημαντικούς αγώνες που δεν πρέπει να χάσετε:     

Το δεύτερο final four για εφέτος –μετά τις Κορασίδες 2- είναι αυτό των νεανίδων μας που μετέχουν στον ημιτελικό της διοργάνωσης αυτή την Τετάρτη (8/2) στις 20:00 στο γήπεδο του Μαρκόπουλου κόντρα στην ομάδα του Φοίβου. Ο τελικός θα γίνει την Κυριακή.

«Προσπερνάμε» τον αγώνα που δίνει η αντρική μας ομάδα βόλεϊ στη Β΄εθνική την Πέμπτη με τον ουραγό και αναφέρουμε εκείνον που δίνει η δεύτερη στον όμιλο ανδρική μας ομάδα μπάσκετ με τον πρώτο Μαίανδρο την Παρασκευή στις 21:30 στο Μυρακτής. Δεν θα πάμε μόνο για τη νίκη αλλά και για την «ισχνή» διαφορά των 3 πόντων από το παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Οι γυναίκες μας δίνουν αγώνα με την πρωτοπόρο της Β’ Εθνικής κατηγορίας πετοσφαίρισης Ένωση στο τοπικό ντέρμπι που θα γίνει τη Δευτέρα στις 21.30 στο Μυρακτής. Με νίκη αλλάζουμε θέσεις στη βαθμολογία με την ομάδα που είχε πάρει το 5ο σετ στον προηγούμενο γύρο.

Η δεύτερη στο όμιλο ομάδα εφήβων καλαθοσφαίρισης αγωνίζεται τη Δευτέρα εκτός έδρας με την τρίτη Ακαδημία για την εξασφάλιση της πρόκρισης στην επόμενη φάση. 

Η εικόνα συμπληρώνεται με τους πολλούς άλλους αγώνες των 16 αγωνιστικών μας τμημάτων. Σύντομα και τα υπόλοιπα τμήματα θα δώσουν τους δικούς τους σημαντικούς αγώνες που μπορεί να οδηγήσουν σε μετάλλια ή ανόδους. Αγώνες να δουν τα μάτια σας! Σας περιμένουμε.