16/5/2016

Επιπλέον ώρες προπονήσεων στα τμήματα υποδομών Μπάσκετ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μικρών αθλητών της ομάδας μας,

Στο πλαίσιο της βελτίωσης των δραστηριοτήτων του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα, με χαρά σας ενημερώνουμε για τα εξής:
Εντάσσεται μέχρι το πέρας των προπονήσεων της τρέχουσας σεζόν (2015-2016), δοκιμαστικά, μία (1) επιπλέον ώρα στο προπονητικό πρόγραμμα του τμήματος, στο οποίο αθλούνται τα παιδιά σας. Η ώρα αυτή ορίζεται για το κάθε τμήμα ως εξής:
α) για τους γεννημένους το 2007, 2008 & 2009, την Πέμπτη, στις 17:30, στο γυμναστήριο του συλλόγου, εντός του συγκροτήματος δημοτικών σχολείων της Αγίας Τριάδος
β) για τους γεννημένους το 2004, 2005 & 2006, την Πέμπτη στις 18:30 στο γήπεδο Μυρακτής (εντός του σχολικού συγκροτήματος του 1ου Γυμνασίου και Λυκείου)

Σημειώσατε, ότι δεν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση για αυτή την ενέργεια. Ο λόγος είναι μόνον, η αγωνιστική ετοιμότητα των μικρών μας αθλητών. Η νέα αυτή προπονητική ώρα θα ενταχθεί στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα από την επόμενη Πέμπτη 19 Μαϊου.
Για να καλυφθούν οι ανάγκες αυτής της επιπλέον ώρας, θα ενταχθούν στο προπονητικό team τρεις (3) ακόμα προπονητές, οι οποίοι είναι καταρτισμένοι, νυν και πρώην αθλητές του συλλόγου μας. Έχουν δε και εκείνοι, όπως ο Γιώργος και ο Χάρης, την αγάπη για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, τον σύλλογο και τους αθλητές του, που συνεπάγεται η εξ απαλών ονύχων ενασχόλησή τους με τους Νέους Βύρωνος.
Ευχόμαστε η εν λόγω ενέργεια να  αγκαλιαστεί από γονείς και παιδιά, έτσι ώστε να τη συνεχίσουμε στο άμεσο μέλλον. Ραντεβού (και) την Πέμπτη στο γήπεδο, λοιπόν.

Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ. του Α.Ο. Νέοι Βύρωνος
 

Ο Πρόεδρος,                               

 Ο Γ. Γραμματέας

 
Φίλιππος Πιερράκος     Χαράλαμπος Κουμέσος